Geerdes Ontwerpen genomineerd voor Sign+ Award

Hoewel we meer bezig zijn met ontwerpen dan met het winnen van prijzen is er weer een nominatie voor een mooie vakprijs  ; de Sign+ Award 2016. De Sign+ Award is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche die wordt georganiseerd door het gerenommeerde vakblad Sign+ Magazine.

MakeCover heeft een nominatie in de categorie Architectural Signage in de wacht gesleept met het project ‘Plafond Station Delft’. Naast deze categoriën worden er ook prijzen vergeven in de categoriën indoor signage, outdoor signage, voertuigbelettering en tentoonstellings- en evenementenbouw.

Per categorie wordt er een winnaar gekozen en daarnaast is er ook een ‘overall’ winnaar. Deze twee prijzen worden gegeven door een deskundige jury maar er bestaat ook een publieksprijs.

Nominatie voor samenwerking

De inzending voor de nominatie deden wij samen met de producent; MakeCover. Het project was een fantastische kans om verschillende disciplines samen te laten komen, en om een unieke prestatie neer te zetten, door een intensieve samenwerking van partijen. Dit is allemaal bedacht en georganiseerd door Mecanoo architecten voor wat betreft het ontwerp en Integra Ceilings voor de printproductie, Snoep Games voor de software ontwikkeling en Yvon Alkemade voor de beeldbewerking. Wij zijn de partijen zeer dankbaar voor de goede samenwerking.

Stem op ons!

Wij zouden het fantastisch vinden als u op ons wilt stemmen! Gebruik hiervoor onderstaande link! Alvast bedankt!

http://award.sign.nl/stemmen/?voorkeur=station